Rejsen bag Åberg Copenhagen: Mød Ne, Kvinden Bag Succesen

Hos Åberg Copenhagen handler det ikke kun om smukt tøj og inspirerende mode – det handler også om en stærk og passioneret kvinde, som har arbejdet hårdt for at skabe sit eget brand. Mød Ne, vores dygtige chef og founder, som tog modige beslutninger og fulgte sin drøm om at skabe noget helt særligt. Ne’s rejse er et bevis på, hvordan mod, hårdt arbejde og en passion for mode kan føre til store resultater.

Fra Lægesekretær til Iværksætter

Ne’s rejse begyndte ikke i modebranchen, men i et helt andet felt. I 17 år arbejdede hun som lægesekretær, og selvom hun var dygtig til sit arbejde, følte hun, at der manglede noget i hendes hverdag. Hun havde et brændende ønske om at kaste sig over noget nyt og spændende – noget, der kunne give hende friheden til at udtrykke sin kreativitet. Hun overvejede i starten at åbne en café, men heldigvis tog livet en anden drejning.
Ne havde nemlig altid haft en kærlighed til mode, og det var noget, hun ønskede at gøre til en del af sit professionelle liv. Med en uddannelse inden for både tøj og dekoratørarbejde havde hun allerede de rette værktøjer og evner til at bringe sine ideer til live. Hun drømte om at skabe et univers, der kunne tilbyde anderledes tøj med smukke detaljer – styles, som kvinder kunne mixe og matche på kryds og tværs for at skabe deres egne unikke looks.

En Drøm Bliver til Virkelighed

Da Ne besluttede sig for at tage springet og starte sin egen forretning, gik hun all in. Hun havde længe ledt efter tøj, som adskilte sig fra mængden – tøj med en særlig æstetik og kvalitet, som kunne skabe glæde for kvinder, der ligesom hende selv elskede smukke detaljer og anderledes designs.
Ne drømte om at tilbyde nyheder ofte, så hendes kunder altid kunne finde noget nyt og spændende på hylderne. Hun vidste, at det var vigtigt at skabe en konstant strøm af inspirerende tøj, så shoppen aldrig blev kedelig eller forudsigelig. Men før hun kunne komme i gang, manglede hun en vigtig ingrediens: tøjet.
Med et fast mål for øje og en stærk vilje, tømte Ne sin opsparing og kørte selv til Paris i sin bil – klar til at fylde den med smukke styles. Det var en modig beslutning, men Ne var klar til at satse alt for at få sin drøm til at gå i opfyldelse. Hendes webshop og navn – Åberg Copenhagen – var allerede klar, så det eneste, der manglede, var varerne. Efter den intense tur til Paris, hvor hun personligt udvalgte hver enkelt style, var Ne klar til at åbne dørene til sin nye forretning.

Åbningen af Åberg Copenhagen

Den 24. juni 2018 markerede en skelsættende dag i Ne’s liv – det var dagen, hvor Åberg Copenhagen officielt åbnede sin webshop. Selvom det var et nervepirrende øjeblik, var det også et øjeblik fyldt med håb og spænding. Ne vidste, at hendes koncept var noget særligt, og at hendes tøj kunne tale til kvinder, der elskede unikke detaljer og stilfulde looks.
Og hun fik hurtigt bekræftet, at hendes intuition var rigtig. Allerede en måned efter åbningen havde Åberg Copenhagen 363 følgere på sociale medier, og kunderne begyndte at strømme til. Det første år endte med en pæn omsætning – et resultat af Ne’s hårde arbejde, vision og evne til at finde og tilbyde de helt rigtige styles.
Ne havde én simpel regel for sin forretning: hver gang hun solgte noget, blev pengene investeret direkte tilbage i shoppen. Hendes primære fokus var altid at kunne tilbyde endnu flere smukke styles til sine kunder, og det er denne strategi, der har hjulpet Åberg Copenhagen med at vokse og blomstre.

En Lys Fremtid

Selvom Åberg Copenhagen allerede har opnået meget på kort tid, stopper Ne ikke her. Hun har store drømme for fremtiden og arbejder hver dag på at udvide og forbedre shoppen. Hendes mål er at skabe endnu flere styles fra hendes eget design og på den måde sikre, at Åberg Copenhagen forbliver tro mod sit unikke udtryk og stil.
Ne har også ambitioner om at få Åberg Copenhagen ud på det internationale marked. Hun ser store muligheder for at nå ud til kvinder i andre lande, som deler hendes kærlighed til smukt og anderledes tøj. Men uanset hvor meget Åberg Copenhagen vokser, er det vigtigt for Ne at bevare en vigtig kerneværdi: jordnære priser.
Ne ønsker at tilbyde luksuriøse og stilfulde designs til priser, der er tilgængelige for alle. Det har altid været hendes drøm at skabe en webshop, hvor kvinder kan købe tøj, de elsker, uden at skulle sprænge budgettet. Og det er en drøm, hun arbejder hårdt på at holde fast i, selvom forretningen vokser og udvikler sig.

Afslutning

Ne’s historie er et inspirerende eksempel på, hvordan man kan forfølge sine drømme og skabe noget stort ud af en passion. Hendes rejse fra lægesekretær til succesfuld iværksætter er et bevis på, at med den rette kombination af mod, hårdt arbejde og en klar vision, kan man opnå alt, hvad man sætter sig for.

Hos Åberg Copenhagen kan du mærke Ne’s dedikation og kærlighed til mode i hver eneste style. Hver kollektion er omhyggeligt udvalgt med fokus på smukke detaljer, komfort og kvalitet.
Besøg Åberg Copenhagen og opdag de smukke styles, som Ne personligt har udvalgt og designet med tanke på dig – kvinden, der elsker mode med kant, kvalitet og en unik historie bag sig.
Tilbage til blog