Åberg Copenhagen

Hos Åberg Copenhagen elsker vi at forkæle vores skønne kunder med de nyeste og lækreste styles indkøbt og håndplukket i Frankrig og Italien. Vi tilbyder et bredt udvalg af detaljerige styles, der passer til alt fra hverdag til fest.

Mød Founderen

Da jeg for 6 år siden stiftede Åberg Copenhagen hjemme i stuen og drog mod Paris for første gang, var visionen helt klar: Jeg ville skabe et univers til kvinder hvor nyeste nyheder indenfor feminine boheme styles er samlet et og samme sted.

Jeg kunne nemlig ikke finde et sted hvor jeg nemt og hurtigt kunne shoppe lækre styles der både var unikke, feminine, med detaljer og som kunne bruges til alt fra hverdag, arbejde til fest og selskaber. Netop derfor får vi også nyheder hjem hver uge - så du - og andre kvinder kan få følelsen af, at være klædt unik på, samt kunne bruge alle styles både fra nuværende og tidligere kollektioner på kryds og tværs - altid.

Jeg sætter en ære i at finde de perfekte styles til dig.

Mvh. Ne Louloa Winther

Vores kunder siger

Den helt fantastiske kvalitet og smukke styles. Og servicen er absolut unik! Skriver man får man omgående svar, og får kunden til, at føle sig "særlig", selv der er tusinde af kunder.

Beth

Skønt sted at handle. Elsker tøjet, synes det passer godt overens med hvad man ser på hjemmesiden. Dejlige og autentiske personaler/modeller.

Jennie

Rigtig flotte kjoler jeg har fået derfra, og rigtig gode til at guide på hjemmesiden med størrelse. Er vildt glad for samtlige kjoler jeg har købt hos dem! Er kæmpe fan 🧡

Jennifer

Smukke og naturlige modeller som præsentere tøjet reelt. Super søde medarbejdere i kundeservice, og ordrerne er altid pakket pænt ind. Ingen problemer, hvis varer sendes retur. Kan varmt anbefales!

Jill

Fantastisk flot tøj i virkelig lækker kvalitet og til en god pris. Jeg har bestilt derfra flere gange og jeg er altid tilfreds med bestillingerne. Jeg har endnu ikke oplevet et eneste problem med dem 😊

Lea

Hurtig levering og flotte varer der lever op til forventningen. Kommer helt sikkert til at handle der igen. Jeg har fået en super smuk kjole og fået mange kommentarer på den.

Louise

Jeg købte en kjole hos Åberg og jeg er simpelthen så glad for den. Der var hurtig levering, god service og det hele spillede bare. Jeg kan helt klart anbefale at handle hos skønne Åberg!

Maria