Konkurrencepolitik

Generel Konkurrencepolitik og -vilkår


Generelle Oplysninger

Aaberg Copenhagen ApS

CVR-nr. 44705893

Søvangsvej 1 1,
2650 Hvidovre

Mailadresse: hello@aaberg-cph.dk

Telefonnummer: +45 52 10 04 04

 

1. Introduktion

I Highness Aaberg Design ApS (herefter benævnt “Åberg CPH”, “os”, “vi” og “vores”) går vi op i at vores konkurrencer, lodtrækninger og giveaways altid afholdes og forvaltes åbent og retfærdigt. I den heri anførte politik kan du læse om de gældende vilkår ved deltagelse i en konkurrence udbudt af os, og om det tilhørende forløb. 


Når du deltager i en konkurrence udbudt af Åberg CPH vil der i det respektive opslag, story, mail, underside eller hvor ellers angivet (“Opslag”) være anført trækningsdato. Vinderen vil blive umiddelbart blive kontaktet af os via mail medmindre andet anført i selvsamme Opslag. Konkurrencer er aldrig sponsoreret af eller udbudt i samarbejde med medieplatforme såsom, dog ikke udtømmende, Meta Platforms Ireland Limited eller ByteDance Limited. Vores Konkurrencer er kun gyldige for Europæiske borgere over 18 år. Skat af gevinst betales af vinderen i overensstemmelse med vinderens til den enhver tid gyldige lokale lovgivning.

Vi gør tilmed opmærksom på, at gevinster omend gavekort, rabatkode eller tøj hverken kan ombyttes til kontanter, byttes til anden størrelse, byttes til anden farve/print eller returneres med henblik på køb af anden style. 

Bemærk at der kan være andre vilkår og bestemmelser anført i det respektive Opslag  hvilke har forrang over de i denne politik anførte. 

2. Tidligere vindere

Historik over vindere tilføjes her løbende.

Vinder

Dato

Præmie & værdi heraf

Selekteringsmetode

Opdateres løbende

3. Ændring af Konkurrencepolitikken

Konkurrencepolitikken er senest opdateret d. 19 Oktober 2022 og versioneret som Version 1.0.