Mød Maibritt og Gaspar Express – Detaljerne, der gør forskellen

Hos Åberg Copenhagen er vi stolte af at samarbejde med passionerede designere og leverandører, der brænder for det, de laver. Et af de brands, vi har tæt på hjertet, er Gaspar Express, som er skabt af den talentfulde designer Maibritt. Maibritts rejse med Gaspar Express startede for godt tre år siden, og siden da har hun formået at skabe unikke styles, der kombinerer råt og sporty med feminine detaljer.

Fra Indien til Italien – Håndplukket kvalitet

Maibritt har fra begyndelsen ønsket at arbejde med materialer, der skiller sig ud. Hun valgte Indien som produktionsland, ikke blot for deres smukke stoffer, men også for de lækre kvaliteter, man sjældent ser andre steder. Hver eneste style begynder med en personlig rejse til Delhi, hvor Maibritt håndplukker metervarer direkte fra de lokale stofbutikker. Hun er engageret i at finde de helt rigtige materialer, og hendes skarpe øje for detaljer gør, at hun altid søger efter de specielle knapper og bånd, der kan løfte et look fra godt til ekstraordinært.

Det er detaljen, der gør det, og jeg nørder gerne knapper og bånd, for jeg mener, det er de små ting, der gør forskellen,” siger Maibritt om sin designfilosofi.

Design med hjertet – og kunden i centrum

Maibritt designer altid med udgangspunkt i, hvad hun selv vil gå med, men hun lytter også til sine kunders behov. Dette gør, at hun skaber styles, der både afspejler hendes personlige stil og samtidig passer til hendes kunders ønsker. Inspirationen kan komme fra mange steder – nogle gange er det en specifik style, hun ser, og hvis det føles rigtigt, omdanner hun det til sit eget design. Det er ofte de styles, der ender med at blive de største succeser.
Hun elsker at mikse det rå og sporty med noget feminint, og derfor ser vi ofte guldknapper og andre dekorative elementer på hendes designs. Det er denne unikke kombination af stilarter, der gør Gaspar Express til noget særligt.

Tidløse designs og modet til at tage chancer

Maibritt har altid fokus på at skabe tidløse styles, som kan bæres af kvinder i alle aldre. Hendes designs har en klassisk kerne, men hun er heller ikke bange for at tage chancer. Nogle gange eksperimenterer hun med skøre eller anderledes metervarer, fordi hun mener, at de kan noget særligt. Denne blanding af tidløshed og mod til at være kreativ er det, der gør Gaspar Express så spændende.
Jeg lægger vægt på det tidløse, som ikke har nogen alder. Nogle gange tager jeg chancer med skøre metervarer, fordi jeg synes, de kan noget,” fortæller Maibritt.

Nyt tiltag – Italiensk strik med detaljer

Gaspar Express udvider konstant deres sortiment, og det seneste tiltag er strik fra Italien. Også her bringer Maibritt sit eget design til bordet, med den samme kærlighed til detaljer som i hendes andre styles. Knapper og andre små elementer er med til at give strikken personlighed, og hun sikrer, at både pris og kvalitet er i balance. For Maibritt er det vigtigt, at hendes designs er overkommelige, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En ydmyg tilgang til succes

Selvom Gaspar Express er vokset og fået en solid kundebase, har Maibritt stadig en ydmyg tilgang til branchen. Hun ved, at modebranchen kan være benhård, og derfor gør hun sig altid umage med alt, hvad hun laver. Det er denne dedikation til håndværket, detaljerne og kunderne, der har gjort Gaspar Express til en succes.
“Jeg har en ydmyg tilgang til mit brand, da jeg ved branchen er benhård. Men så længe jeg tænker over det, jeg laver, og gør mig umage, så tror jeg på, at det bliver belønnet,” siger Maibritt.

Gaspar Express hos Åberg Copenhagen

Hos Åberg Copenhagen er vi stolte af at præsentere Gaspar Express i vores sortiment. Maibritts sans for detaljer, kvalitetsmaterialer og unikke designs passer perfekt ind i vores univers. Vi glæder os til at dele hendes tidløse og inspirerende styles med vores kunder, og vi er sikre på, at du vil elske dem lige så meget, som vi gør.
Del dine looks med os! Husk at dele dine outfits med dine Gaspar styles sociale medier ved at bruge 
#AabergCopenhagen – vi elsker at se, hvordan du styler vores kollektion!
Tilbage til blog