Returneringspolitik

Returnering/ombytning
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på aabergcopenhagen.dk 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag du; 
- har modtaget din vare 
- får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse til: Åberg Copenhage, Taastrup Hovedgade 158B, 2630 Taastrup, Tlf. nr.: +45 22484108 (fra mandag - fredag fra kl. 10.00-14.00), du kan også anvende

e-mail: aabergcopenhagen@gmail.com,

i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  
Fortrydelses- og returneringsformular er vedlagt i pakken som vi har sendt til dig.  Du bedes udfylde den og medsende varene retur.    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig og hurtigst muligt besked om at du har fortrudt købet.


Returnering
Du SKAL SENDE din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er IKKE muligt at komme hos os og aflevere pakken.

Det er meget vigtigt at du sender din returpakke til vores adresse, da vi IKKE afhenter i pakkeshops.

Åberg Copenhagen, Taastrup Hovedgade 158B, 2630 Taastrup 
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal envidere benytte den medsendte returneringsformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig. Det betyder også at du bærer ansvaret for pakken fra du returnere den til vi har modtaget den. Det er altså dit ansvar som afsender at pakken kommer frem til os. 
For at lette behandlingen af din returnering beder vi dig huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse samt udfylde returformularen. 
Det er ikke muligt at bytte til en anden str. eller vare, vi anbefaler derfor at du bestiller det ønskede produkt på ny.

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen, på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  Varen må ikke være vasket.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.
Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder 
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion og gennem vores betalingsudbyder. 
Vi tilbagebetaler først når varen er modtaget retur. 

Nægtelse
Nægter du modtagelse af din pakke eller ej afhenter den på Posthuset, vil der blive opkrævet et ekspeditions beløb på 59,- Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.